Gå til hovedtekst

Kan ikke modtage en fax, kan ikke udskrive en fax

  1. Kontrol 1 Er der tændt for strømmen?

    • Du kan ikke modtage faxer, hvis der er slukket for strømmen. Tryk på knappen TIL (ON) for at tænde for strømmen.
    • Hvis du har taget netledningen ud uden at slukke for strømmen (POWER-indikatoren er tændt), tændes der for strømmen, når du sætter stikket i igen.
    • Hvis du har taget stikket ud efter at have trykket på knappen TIL (ON) for at slukke for strømmen (lampen POWER er slukket), skal du sætte den i igen og derefter trykke på knappen TIL (ON) for at tænde for strømmen.
    • Hvis der er slukket for strømmen pga. en strømafbrydelse osv., tændes der automatisk for strømmen, når problemet er afhjulpet.

    Vigtigt

    • Kontrollér, at lampen POWER er slukket, inden du trækker stikket ud, og træk derefter stikket ud.

      Hvis der opstår strømnedbrud, eller hvis du tager stikket ud, slettes alle faxer, der er gemt i printerens hukommelse.

      Du kan finde yderligere oplysninger om, hvordan du tager stikket ud, i Frakobling af maskinen.

    Bemærk

    • Hvis de faxer, der er gemt i printerens hukommelse, slettes på grund af strømnedbrud, eller fordi du tager stikket ud, udskrives listen med de faxer, der er slettet fra printerens hukommelse (RAPPORT OVER SLETNING AF HUKOMMELSE (MEMORY CLEAR REPORT)), når du tænder printerens igen.

      Du kan finde yderligere oplysninger i Oversigt over rapporter og lister.

  2. Kontrol 2 Er der ikke mere plads i printerens hukommelse?

    Udskriv de modtagne faxer, der er gemt i printerens hukommelse, gem dem på USB-flashdrevet eller videresend dem til den delte mappe på computeren, og slet dem derefter fra printerens hukommelse, og få afsenderen til at sende faxerne igen.

  3. Kontrol 3 Opstår der fejl under modtagelse?

  4. Kontrol 4 Er telefonlinjes kabel sluttet korrekt til stik til ekstern enhed?

    Sæt det i telefonstikket igen.

  5. Kontrol 5 Er der lagt en anden størrelse papir i, end den, der er angivet under Sidestør. (Page size) i Papirindstillinger for fax (FAX paper settings)?

    Hvis der er ilagt en anden papirstørrelse til udskrivning af faxer end den, der er angivet under Sidestør. (Page size), udskrives de modtagne faxer ikke, men gemmes i printerens hukommelse (hukommelsesmodtagelse). Ilæg den samme størrelse papir som den, der er angivet under Sidestør. (Page size), og tryk derefter på knappen OK.

  6. Kontrol 6 Er der ilagt papir?

    Hvis der ikke er ilagt papir, gemmes modtagne faxer i printerens hukommelse uden at blive udskrevet (hukommelsesmodtagelse). Ilæg papir, og tryk derefter på knappen OK.

  7. Kontrol 7 Rækker mængden af resterende blæk til at udskrive en fax?

    Hvis mængden af resterende blæk ikke rækker til at udskrive, gemmes modtagne faxer i printerens hukommelse uden at blive udskrevet (hukommelsesmodtagelse). Udskift blækbeholderen, og udskriv derefter faxerne i printerens hukommelse.

    Bemærk

    • Hvis printeren var ved at modtage faxer i faxtilstand, starter udskrivning automatisk, når blækbeholderen er udskiftet.

    • Når printeren modtager faxer i sort/hvid i printerens hukommelse, kan faxerne muligvis udskrives, hvis 2-sidet (2-sided) er valgt for 2-sidet uds.inds. (2-sidedPrintSetting) i Papirindstillinger for fax (FAX paper settings), og der vælges 1-sidet (1-sided).

    • Du kan indstille printeren til at udskrive en modtaget fax, selvom der ikke er mere blæk.

      Indstil Udskriv ved blækmangel (Print when out of ink) i Automatiske udskriftsindstillinger (Auto print settings) under Faxindstillinger (FAX settings) til Udskriv (Print).

      Dele af eller hele faxen udskriver dog muligvis ikke, da der ikke er mere blæk.

      Desuden gemmes indholdet af faxen ikke i printerens hukommelse.

      Hvis der ikke er mere blæk, anbefaler vi, at du vælger Udskriv ikke (Do not print) for Modtagne dokumenter (Received documents) i Automatiske udskriftsindstillinger (Auto print settings) under Faxindstillinger (FAX settings) for at gemme den modtagne fax i printerens hukommelse. Når du har udskiftet blækbeholderen og valgt Udskriv (Print) for Modtagne dokumenter (Received documents) i Automatiske udskriftsindstillinger (Auto print settings), udskrives den fax, der er gemt i printerens hukommelse, automatisk.

  8. Kontrol 8 Er printer indstillet til en passende modtagelsestilstand?

    Kontroller indstillingen for modtagetilstand, og vælg om nødvendigt en mere passende tilstand til forbindelsen.

  9. Kontrol 9 Er Afvisning af faxmodtagelse (FAX reception reject) indstillet til TIL (ON)?

    Vælg FRA (OFF) for Afvisning af faxmodtagelse (FAX reception reject) i Sikkerhedskontrol (Security control) under Faxindstillinger (FAX settings).

    Se Afvisning af faxmodtagelse for yderligere oplysninger om, hvordan du angiver indstillinger.

  10. Kontrol 10 Er der indstillingselementer, som er indstillet til Afvis (Reject), i Opkaldsafvisning (Caller rejection)?

    Hvis du vælger Afvis (Reject) for indstillingselementer i Opkaldsafvisning (Caller rejection) i Sikkerhedskontrol (Security control) under Faxindstillinger (FAX settings), afviser printeren opkald for det indstillingselement, for hvilket der er valgt Afvis (Reject).

    Se Brug af afsender-id-tjenesten til at afvise opkald for yderligere oplysninger om, hvordan du angiver indstillinger.